سخن مردم:مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان بوشهر از موفقیت سه قصه گوی بوشهری در مرحله نهایی جشنواره بین المللی قصه گویی داد
به گزارش سخن مردم:بر این اساس سوسن حیاتی در بخش بین الملل ، قمر غلامیان در بخش برگزیدگان و نیما پارسا در بخش ۹۰ ثانیه ای، سه قصه گوی بوشهری بودند که در بیست و چهارمین جشنواره بین المللی قصه گویی برگزیده شدند.
سمیه رسولی مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان استان بوشهردر گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی سخن مردم گفت: قصه گویی ریشه ای کهن وقوی در فرهنگ ما دارد و قصه گویان ما به مرور به این توانمندی دست یافته اند که از آن به عنوان وسیله ای برای انتقال این فرهنگ غنی استفاده کنند.
وی افزود: هر ساله به واسطه کار زیربنایی و فرهنگی انجام شده در مراکز کانون پرورش فکری ، مربیان کانون در جشنواره قصه گویی حضوری آماده و اثرگذار داشته اند و امسال هم خداوند را شاکریم که نام بوشهر به واسطه تلاش همکاران من در کشور طنین انداز شد.
بر اساس اعلام دبیرخانه جشنواره:
بخش بینالملل
مائوریتسیو پاتینو (کشور کلمبیا) با قصه «شاهزاده دانا»، سوسن حیاتی (استان بوشهر) با قصه «کریم و اوس کریم»، شادی پاکزاد (استان آذربایجانغربی) با قصه «واقعا جدی جدی» همچنین هیات داوران نور اظهر اسحاق (کشور مالزی) با قصه «چگونه مورچهخوارها پولکدار شدند» را شایسته تقدیر دانست.
بخش ۹۰ ثانیه:
محمدامین ابراهیمیان (استان تهران)، ترنم غوغایی (سمنان)، سمیه بافقی (فارس)، ضحی مختارپور (یزد)، آریاناطاهرخانی (قزوین)، "اسرا قمی (مرکزی)"، محمد سپهوند (لرستان)، مرجان دهستانی (یزد)، نیما پارسا (بوشهر)، مائده حمیدی (گیلان)، زهرا یکهفلاح (قزوین)، مطهره سادات رکنالدینی (یزد) در این بخش مورد تقدیر قرار گرفتند.
بخش برگزیدگان:
بهنوش بساککاظمی با قصه «حکیم و سفر» (استان خوزستان)، "فریده محمودی (استان مرکزی) با «قصه آبگوشت غاز»"، لیلا ابراهیمی (استان قزوین) با قصه «هزار بوسه»، داود ریحانی (استان خراسان رضوی) با قصه «یک بار جستی ملخک»، آسیه رحمتی (استان خوزستان) با قصه «شیرینتر از عسل»، مهدی محمدیان (استان تهران) با قصه «غم نامه رستم و سهراب»، سولماز صادق زاده (استان آذربایجان شرقی) با قصه «دورت بگردم»، سمیه اصحاب صحف (استان یزد) با قصه «انگشت دونه» و قمر غلامیان (استان بوشهر) با قصه «ممدعلی کچل» به عنوان برگزیدگان این بخش معرفی شدند.
آیین پایانی این دوره از جشنواره صبح روز پنجشنبه ۲۹ دی ۱۴۰۱ در سالن شهید عباسنژاد شهر یزد برگزار شد.
این جشنواره از ۲۵ دی در شهر یزد آغاز به کار کرد و طی مدت ۴ روز قصهگویان در بخشهای ملی، بینالملل، زبان اشاره، پادکست، قصههای ۹۰ ثانیهای، آیینی سنتی و در بخش علمی مقاله، کتاب، پایاننامه و رساله و جستار با هم به رقابت پرداختند.