سخن مردم: همایش دشتستان، آینده، پیشرفت همراه با برگزاری نشست های علمی تخصصی در حوزه های کشاورزی، انرژی، مبلمان شهری، آسیب های اجتماعی، فرهنگ و هنر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دشتستان برگزار شد.
به گزارش سخن مردم: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دشتستان گفت: این همایش با حضور نخبگان استانی و کشوری، مدیران و مسؤلان ارشد استان در حوزه های یاد شده برگزار شد.
معصومی یادآورشد :مدیرعامل آب منطقه ای استان، مدیرعامل امور برق استان، رئیس نیروگاه اتمی بوشهر، مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی، رئیس دانشگاه خلیج فارس بوشهر، ، تنی چند اعضا هیئت علمی استان به عنوان مدرس و ارائه کننده مسائل در همایش دشتستان، آینده، پیشرفت بودند.
اشکان معصومی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دشتستان هدف از برگزاری همایش دشتستان، آینده، پیشرفت را ایجاد فضای گفتمان نخبگانی ، احصا مشکلات و مسائل شهرستان بیان نمود وافزود: تا در قالب فضایی گفتمانی و تخصصی، با ارائه راهکارهای عملی و اجرایی، بتوان چالش ها را در کوتاه ترین زمان ممکن رفع کرد.
معصومی با قدردانی از حمایت های رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر، نماینده مردم شهرستان در مجلس، فرماندار، امام جمعه و فرمانده سپاه در برگزاری این همایش، خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در رویکرد جدید خود، مسئله محوری و رفع چالش ها را به عنوان یک رسالت برگزیده است که در این راستا، امیدآفرینی و ایجاد فضای نشاط در جامعه مطابق با منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) از اولویت هاست که در سرنوشت و اقتدار و آبادانی کشور نقش اساسی دارد.
گفتنی است همایش دشتستان، آینده، پیشرفت از سلسله همایش های همایش ملی استان بوشهر، آینده، پیشرفت است که با توجه به شرایط اقلیمی، نیازمندی ها، ظرفیت ها و توانمندی های هر شهرستان تا پیش از همایش اصلی در هر شهرستان برگزار می شود.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: پیشبینی میشود شهرستان دشتستان در سال ۱۴۲۰ در مسیر کاهش جمعیت قرار بگیرد.
دکتر قاسم برجوئیفرد صبح یکشنبه در اولین همایش «دشتستان، آینده و پیشرفت» با هشدار نسبت به وضعیت رشد جمعیت اظهار داشت: موضوع جمعیت یک مسئله چند ساحتی است که با هر نگاه فکری، سیاسی اقتصادی و … به آن نگاه کنیم، کاهش رشد جمعیت یک خطر است.
وی ادامه داد: همین الان در شهر برازجان بعضی از کمبود تختهای بیمارستانی سخن میگویند این در حالی است که با سالمندی جمعیت این مشکل چندین برابر خواهد شد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خاطرنشان کرد: اولین برنامه تنظیم خانواده در ایران از سال ۱۳۴۰ شروع شد ولی بعد از انقلاب اسلامی دوباره در مسیر رشد قرار گرفتیم؛ با این حال مجدداً برنامه تنظیم خانواده اجرا شد.
برجوئیفرد با بیان اینکه نرخ رشد جمعیت ما در منطقه در جایگاه بیست و پنجم قرار دارد گفت: گرچه مسائل اقتصادی در موضوع فرزندآوری تأثیرگذار است ولی در صورت سالمندی جمعیت، هزینههای اقتصادی که بر جامعه وارد میشود بسیار بیشتر از آوردن فرزند است.