سخن مردم:یکصدو پنجمین وچهارمین جلسه شورای فرهنگ عمومی درسال ۱۴۰۲ به ریاست امام جمعه شهرستان دشتستان برگزار شد.
به گزارش سخن مردم::چهارمین جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان چهارشنبه 4 مردادماه به ریاست حجت الاسلام امام جمعه با حضور فرمانداردشتستان ، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی،ائمه جمعه،بخشداران و اعضای شورای فرهنگ عمومی شهرستان دشتستان در محل سالن اجتماعات فرمانداری برگزار گردید.
در یکصد و پنجمین جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان دشتستان، سعید رستمی، دبیر جلسه، با بررسی مصوبات جلسه قبل و عملکرد اعضای شورا گفت: با توجه به هتک حرمت قرآن مجید، از گروه همخوانی قرآن کانون فرهنگی و هنری انتظار روستای طلحه از بخش بوشکان دعوت به عمل آمده است.
امام جمعه دشتستان: قرآن شناسنامه مسلمین است/نماز جمعه قرارگاه و قطب فرهنگی هر شهر است
حجت الاسلام حسن مصلح، رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان طی سخنانی گفت: با توجه به هتک حرمت ساحت مقدس قرآن کریم باید تکریم و فعالیتهای قرآنی را در سطح شهرستان به صورت مضاعف انجام داد.
رئیس شورای فرهنگ عمومی افزود: قرآن شناسنامه مسلمین است، بنابراین در ترویج و تبلیغ آن تمام سعی و تلاش خود را باید به کار گیریم.
امام جمعه شهرستان دشتستان ادامه داد: بیش از صد جلسه محفل خانگی قرآن در سطح شهر برازجان برگزار میشود که از ۷۰ نفر از مسئولین آن ها تقدیر به عمل آمده است.
رئیس شورای فرهنگ عمومی همچنین بیان کرد: در حضور صفایی بوشهری نماینده ولی فقیه در استان، شهرستان دشتستان به عنوان شهرستان برتر در زمینه جلسات خانگی قرآن در سطح استان بوشهر معرفی گردید.
وی ادامه داد: نماز جمعه قرارگاه و قطب فرهنگی هر شهر محسوب میشود که میتواند در همه زمینهها منشا اثر باشد.
حجت الاسلام مصلح رئیس شورای فرهنگ عمومی ادامه داد: نماز جمعه می تواند ظرفیت بسیار خوبی برای تبیین و انعکاس ارزشهای انقلاب اسلامی و معرفی خدماتی باشد که نظام جمهوری اسلامی انجام داده است.
مصلح همچنین افزود: لازم است مدیران تعامل بیشتری با اصحاب رسانه داشته باشند؛ زیرا آنها در رساندن پیام دستاوردهای انقلاب و جهاد تبیین میتوانند کمک خوبی برای دستگاههای اجرایی باشند.
فرمانداردشتستان: امام حسین (ع) با دستگاه رسانهای خود، واقعه عاشورا را در دل تاریخ ماندگارکرد
در ادامه جلسه احمد بنافی فرماندار شهرستان دشتستان ضمن تسلیت ایام عزداری اباعبدالله الحسین (ع) طی سخنانی جایگاه حضرت اباعبدالله (ع) را فرهنگ ساز توصیف کرد و گفت: امام حسین (ع) توانستند با دستگاه رسانهای خود واقعه عاشورا را در دل تاریخ، نسل به نسل منتقل کنند. ما باید از واقعه عاشورا و مدل رفتار امام معصوم برای حفظ اسلام درس بگیریم.
بنافی افزود: برای صیانت و پشتیبانی از فرهنگ، که به عنوان یک عطیه به دست ما رسیده است باید به الزامات آن در جامعه توجه کنیم.
نائب رییس شورای فرهنگ عمومی همچنین تاکید کرد: یکی از ابعاد این الزامات چه دولتی و چه مردمی بحث زیرساختها میباشد. بعد دوم هزینههای این دستگاههای تبلیغاتی و رسانهای است.
فرماندار با اشاره به جلوتر بودن فعالیت ها و حضور مردم در اشاعه و گسترش فرهنگ عاشورا نسبت به دستگاههای دولتی گفت: وقتی به فرهنگ به طور عام نگاه کنیم دستگاههای زیادی متوجه آن میباشند هم بخش خصوصی و هم دولتی. در بخش خصوصی بنیادهایی مثل بنیاد علوی، برکت، مستضعفان در کنار تکالیف محوله آنها، کارکردهای فرهنگی هم تعریف شده است.
نائب رییس شورای فرهنگ عمومی همچنین تاکید کرد: شورای فرهنگ عمومی برای موفقیت باید پیش برنده و پیش رونده باشد. بنابراین باید اولاً وظایف و تکالیف این بنیادها را شناسایی کند و در ثانی مبتکرانه و خلاقانه عمل کند.
وی افزود: شورای فرهنگ عمومی باید مبتنی بر ظرفیتها، نقش هماهنگی را ایفا نماید و ایده پردازی کند.
بنافی ادامه داد: بخشی از وظایف شورای فرهنگی این است که دستگاههای استانی و شهرستانی مثل قرارگاه خانواده و جوانی جمعیت، عفاف و حجاب، شورای آموزش و پرورش را به هم ربط دهد .
وی افزود: برای حضور مسئولین در نماز جمعه، میز خدمت، بهترین گزینه میباشد که مسئولین در کنار حضور در نماز جمعه به ارائه خدمت به مردم نیز میپردازند.
در ادامه این جلسه ضمن تجلیل از گروه فرهنگی و قرآنی انتظار از کانون فرهنگی و هنری مسجد جامع روستای طلحه با مسئولیت محمدرضا جوکار و محمدعلی دردانه ، از خدمات چندین ساله حجت الاسلام «علیرضا کشاورز بارگاهی»، امام جمعه سابق سعدآباد تقدیر به عمل آمد.