امروز:
پنج شنبه, 15 مرداد 1405
دسته: مشروح اخبار
دوشنبه, 12 مرداد 1405 17:40
   
    ایمیل
کد خبـر : 3534

در نشست شورای اداری شهرستان دشتستان مطرح شد؛

سخن مردم: ابوتراب قاسمی | سومین نشست شورای اداری شهرستان دشتستان در سال جاری، روز دوشنبه ۱۲ مردادماه با حضور امام جمعه دشتستان، فرماندار، معاونان فرماندار و مدیران دستگاه‌های اجرایی در فرمانداری دشتستان برگزار شد.

به گزارش سخن مردم: در نشست شورای اداری شهرستان دشتستان، بر ضرورت خدمت صادقانه و تکریم مردم به‌عنوان مهم‌ترین اولویت مدیران، اجرای طرح پزشک خانواده با هدف پیشگیری و ارتقای سلامت جامعه و نیز آمادگی کامل دستگاه‌های اجرایی برای اجرای برنامه‌های هفته دولت و بهره‌برداری از طرح‌های عمرانی و خدماتی تأکید شد.

اربعین جلوه وحدت، مقاومت و پیوند مردم با ولایت است
حجت‌الاسلام حسن مصلح، امام جمعه دشتستان، با تسلیت فرارسیدن اربعین حسینی، این اجتماع عظیم را نماد وحدت امت اسلامی، ولایت‌مداری و فرهنگ ایثار دانست و اظهار کرد: اجتماع میلیونی اربعین بزرگ‌ترین گردهمایی مردمی جهان است که با محوریت عشق به اهل بیت(ع) شکل می‌گیرد و جلوه‌ای از انسجام، همدلی و مقاومت ملت‌های مسلمان به شمار می‌رود.
وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی استمرار نهضت عاشورا است، افزود: ملت ایران درس عزت، ظلم‌ستیزی، استقلال‌خواهی و ایستادگی در برابر استکبار را از قیام امام حسین(ع) آموخته و همین فرهنگ، عامل اقتدار و پایداری کشور در برابر تهدیدها بوده است.
امام جمعه دشتستان با اشاره به برنامه‌های اربعین در شهرستان، خواستار مشارکت همه دستگاه‌های اجرایی در برگزاری هرچه باشکوه‌تر مراسم‌ها و پیاده‌روی ولایت شد و این اجتماع را سرمایه‌ای بزرگ برای تقویت انسجام اجتماعی و نمایش همبستگی مردم دانست.
مصلح همچنین از همکاری فرمانداری، شهرداری‌ها، بخشداری‌ها، سپاه، نیروی انتظامی، دستگاه‌های خدمات‌رسان، هلال‌احمر و مجموعه‌های اجرایی در برگزاری مراسم‌های مذهبی قدردانی کرد و بر حفظ آمادگی و هماهنگی مدیران در شرایط مختلف تأکید داشت.
وی نماز جمعه را قرارگاه فرهنگی، بصیرتی و معنوی شهرستان عنوان کرد و خواستار استمرار همکاری دستگاه‌ها برای ارتقای کمی و کیفی این سنگر فرهنگی و انقلابی شد.

خدمت صادقانه و تکریم مردم اولویت مدیران باشد/ پیاده‌روی ولایت به برند فرهنگی شهرستان دشتستان تبدیل شده است
احمد دشتی، فرماندار دشتستان، با قدردانی از نیروهای مسلح، سپاه، بسیج، نیروی انتظامی و مجموعه‌های امنیتی در تأمین امنیت کشور و شهرستان، گفت: امنیت امروز حاصل تلاش شبانه‌روزی نیروهایی است که با ایثار و از خودگذشتگی از آرامش مردم صیانت می‌کنند و همراهی مردم با نظام و نیروهای مسلح، سرمایه‌ای ارزشمند برای کشور است.
وی با اشاره به اجرای طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع، این طرح را از برنامه‌های مهم دولت برشمرد و افزود: همه مدیران باید با اهداف و سازوکار این طرح آشنا باشند و با اطلاع‌رسانی مناسب، زمینه مشارکت مردم و اجرای موفق آن را فراهم کنند.
فرماندار دشتستان با تأکید بر آمادگی دستگاه‌ها برای هفته دولت، از مدیران خواست برنامه‌های سالانه، پروژه‌های قابل افتتاح، جذب اعتبارات و روند اجرای طرح‌های عمرانی را با جدیت پیگیری کنند و خدمات دولت را به شکل مطلوب به مردم اطلاع‌رسانی کنند.
دشتی، تکریم ارباب‌رجوع را از مهم‌ترین وظایف مدیران دانست و تصریح کرد: پاسخگویی، سعه صدر و احترام به مردم باید در همه دستگاه‌های اجرایی مورد توجه قرار گیرد و هیچ کمبود یا محدودیتی نباید موجب بی‌توجهی به حقوق شهروندان شود.
وی همچنین پیاده‌روی ولایت را به عنوان یکی از برندهای فرهنگی شهرستان دشتستان درسطح کشورتوصیف کرد و خواستار همکاری همه دستگاه‌های اجرایی، نیروهای انتظامی، بسیج، سپاه، شهرداری‌ها و مردم برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر این مراسم شد و بر لزوم مدیریت ترافیک، تأمین امنیت و فراهم شدن زیرساخت‌های لازم برای حضور گسترده شهروندان تأکید کرد.

فرماندار دشتستان در پایان این نشست، ضمن گرامیداشت روز خبرنگار، از تلاش‌های صادقانه و تعامل سازنده اصحاب رسانه با دستگاه‌های اجرایی شهرستان قدردانی کرد و این روز را به تلاشگران عرصه خبر و اطلاع‌رسانی تبریک گفت.

تکمیل پروژه‌های قابل افتتاح هفته دولت با جدیت دنبال شود
سروش گرمسیری‌نژاد، معاون هماهنگی امور عمرانی فرماندار دشتستان، با قدردانی از تلاش نیروهای نظامی، انتظامی، امنیتی و دستگاه‌های اجرایی در خدمت‌رسانی به مردم، بر ضرورت تسریع در تکمیل پروژه‌های عمرانی قابل افتتاح در هفته دولت تأکید کرد.
وی با اشاره به برگزاری جلسات مستمر با شهرداران، بخشداران و مدیران دستگاه‌های اجرایی، اظهار داشت: پروژه‌های عمرانی باید با اولویت‌بندی مناسب و پیگیری مستمر تا هفته دولت به مرحله بهره‌برداری برسند و مدیران روند پیشرفت فیزیکی طرح‌ها و جذب اعتبارات را با جدیت دنبال کنند.
معاون هماهنگی امور عمرانی فرماندار دشتستان از تشکیل ستاد پاسخگویی مدیریت بحران در شهرستان خبر داد و افزود: در شرایط بحرانی، همه دستگاه‌ها باید بر اساس شرح وظایف ابلاغی و با هماهنگی کامل عمل کنند و امکانات و ظرفیت‌های خود را برای مدیریت حوادث احتمالی در اختیار ستاد قرار دهند.
گرمسیری‌نژاد همچنین بر مدیریت مصرف انرژی در ادارات، جذب اعتبارات باقی‌مانده سال مالی، افزایش تعامل میان دستگاه‌های اجرایی و رعایت الزامات ایمنی ساختمان‌های اداری، تجاری و اماکن عمومی تأکید کرد و خواستار برخورد جدی با ساخت‌وسازهای غیرمجاز و رفع نواقص ایمنی شد.
همدلی و برنامه‌ریزی لازمه تحقق اهداف توسعه‌ای شهرستان است
ارسلان میلکی، معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری دشتستان، شورای اداری را مهم‌ترین بستر هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی دانست و گفت: هم‌افزایی، مسئولیت‌پذیری و برنامه‌ریزی منسجم نقش مؤثری در رفع مشکلات مردم، تسریع در اجرای برنامه‌های دولت و توسعه شهرستان دارد.
وی با تأکید بر ضرورت همکاری و تعامل میان مدیران شهرستان افزود: در شرایط کنونی، همدلی، پاسخگویی، قانون‌مداری و تلاش جهادی دستگاه‌های اجرایی می‌تواند زمینه افزایش رضایتمندی عمومی و تحقق اهداف توسعه‌ای شهرستان را فراهم کند.
معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری دشتستان با اشاره به در پیش بودن هفته دولت، این مناسبت را فرصت مناسبی برای معرفی خدمات و دستاوردهای دولت عنوان کرد و از مدیران خواست با برنامه‌ریزی دقیق، زمینه بهره‌برداری از پروژه‌ها و انعکاس اقدامات انجام‌شده به مردم را فراهم کنند.
میلکی ابراز امیدواری کرد با پیگیری مصوبات شورای اداری و همکاری مدیران، نتایج این نشست در بهبود خدمت‌رسانی و اجرای برنامه‌های توسعه‌ای شهرستان به صورت ملموس در زندگی مردم نمایان شود.

بیش از ۳۸ هزار دانش‌آموز دشتستانی برای سال تحصیلی جدید ساماندهی می‌شوند
سلیمان حیاتی‌اصل، مدیر آموزش و پرورش دشتستان، پروژه مهر را مهم‌ترین برنامه تابستانی آموزش و پرورش دانست و گفت: این طرح تنها به آماده‌سازی مدارس محدود نمی‌شود، بلکه ساماندهی نیروی انسانی، ثبت‌نام دانش‌آموزان، کیفیت‌بخشی آموزشی، تجهیز مدارس، سنجش سلامت نوآموزان، فعالیت کودکستان‌ها و اجرای برنامه‌های فرهنگی را نیز در بر می‌گیرد.
وی از فعالیت هشت کارگروه تخصصی پروژه مهر خبر داد و افزود: بیش از ۳۱۶ مدرسه و ۶۴ کودکستان، حدود ۳۸ هزار دانش‌آموز و بیش از دو هزار فرهنگی در قالب این طرح ساماندهی می‌شوند.
مدیر آموزش و پرورش دشتستان با اشاره به اجرای طرح‌های جبران افت تحصیلی، پایگاه‌های اوقات فراغت، سنجش سلامت دانش‌آموزان و آماده‌سازی مدارس برای آغاز سال تحصیلی، بر نقش مهم دستگاه‌های اجرایی در حمایت از آموزش و پرورش تأکید کرد و از همکاری فرمانداری، سپاه، شهرداری‌ها، بخشداری‌ها و سایر نهادها قدردانی کرد.
مهارت‌آموزی راهکار توسعه اشتغال پایدار است
هادی توسلی، رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای دشتستان، مهارت‌آموزی را مهم‌ترین راهکار ایجاد اشتغال پایدار عنوان کرد و گفت: آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در رشته‌های مختلف متناسب با نیاز شهرستان برای جوانان، زنان، دانشجویان، مددجویان، سربازان و روستاییان برگزار می‌شود.
وی با اشاره به آموزش بیش از دو هزار و ۶۰۰ نفر طی سال گذشته، افزود: حدود ۲۰ درصد کارآموزان پس از پایان دوره‌ها وارد بازار کار شده‌اند که بخش عمده آن در حوزه مشاغل خانگی و خوداشتغالی بوده است.
رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای دشتستان بر ضرورت توسعه صنایع بزرگ، تقویت بازاریابی محصولات مشاغل خانگی، حمایت از بخش خصوصی و ایجاد نمایشگاه‌های عرضه محصولات تأکید کرد و این اقدامات را لازمه افزایش اشتغال در شهرستان دانست.

اجرای طرح پزشک خانواده با رویکرد پیشگیری و ارتقای سلامت جامعه در دشتستان
احسان دربان‌ملک، معاون بهداشت شبکه بهداشت و درمان دشتستان، اجرای طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع را یکی از مهم‌ترین برنامه‌های دولت در حوزه سلامت عنوان کرد و گفت: این طرح با هدف دسترسی عادلانه مردم به خدمات درمانی و تقویت نظام پیشگیری در شهرستان آغاز شده است.
وی با تشریح مزایای این طرح، افزود: هر پزشک خانواده مسئول ارائه خدمات به سه هزار نفر خواهد بود و مراجعه‌کنندگان از خدمات رایگان، ارجاع اصولی به متخصصان و کاهش هزینه‌های درمانی بهره‌مند می‌شوند.
معاون بهداشت شبکه بهداشت و درمان دشتستان همچنین بر توجه به عوامل اجتماعی مؤثر بر سلامت، توسعه اقدامات پیشگیرانه و همراهی مدیران دستگاه‌های اجرایی در اطلاع‌رسانی و اجرای این طرح ملی تأکید کرد.
دشتستان رتبه نخست اهدای خون مستمر استان را دارد
موسوی، رئیس پایگاه انتقال خون دشتستان، با اشاره به عملکرد این مجموعه در سال گذشته، از افزایش پنج درصدی اهدای خون، رشد اهداکنندگان بار اول و افزایش مشارکت بانوان خبر داد.
وی گفت: دشتستان در شاخص اهدای خون مستمر رتبه نخست استان را کسب کرده و میزان پاسخگویی به نیاز بیمارستان‌ها به ۹۹ درصد رسیده است.
رئیس پایگاه انتقال خون دشتستان همچنین از افزایش ذخایر خون در ایام جنگ ۱۲ روزه، راه‌اندازی مرکز جدید انتقال خون و توسعه تجهیزات این پایگاه خبر داد و از همکاری دستگاه‌های اجرایی و مشارکت مردم و اهداکنندگان قدردانی کرد.

اضافه کردن نظر
نام

اشتراک گذاری : Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share