امروز:
شنبه, 10 مرداد 1405
دسته: مشروح اخبار
سه شنبه, 06 مرداد 1405 11:30
   
    ایمیل
کد خبـر : 3524

مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه دشتستان:

سخن مردمابوالفضل قاسمی | مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه دشتستان با تأکید بر ضرورت ثبات قدم و مقاومت در برابر دشمن گفت: ملت ایران با تکیه بر آموزه‌های قرآن و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب، مسیر عزت و مقاومت را ادامه خواهد داد.

به گزارش سخن مردم: حجت‌الاسلام ابوذر شاد، مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه ناحیه جوادالائمه(ع) شهرستان دشتستان، در یکصد و چهل و نهمین شب از سلسله اجتماعات اقتدار مردمی برازجان، با اشاره به آموزه‌های قرآن کریم اظهار کرد: خداوند در قرآن مؤمنان را به ثبات قدم در مواجهه با دشمن و ذکر و یاد خداوند دعوت کرده و فلاح و رستگاری را در همین مسیر قرار داده است.
وی افزود: یکی از مشکلاتی که امروز با آن مواجه هستیم، این است که برخی نخبگان و مسئولان به عمق رهنمودهای قرآن کریم و رهبر معظم انقلاب توجه کافی ندارند؛ در حالی که اگر مسئولان و نخبگان با قرآن و آموزه‌های قرآنی مأنوس باشند، تکلیف در برابر دشمنان و حوادث مختلف برای آنان روشن خواهد بود.

مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه دشتستان با بیان اینکه نباید قدرت‌های مادی دشمن در نگاه ما بزرگ جلوه کند، تصریح کرد: اگر امکانات، تجهیزات و قدرت مادی دشمن در چشم ما بزرگ شود و خداوند را فراموش کنیم، دچار سستی و ضعف خواهیم شد؛ اما اگر اهل ذکر، ثبات، مقاومت و ایستادگی در راه حق باشیم، به وعده‌های الهی درباره نصرت و پیروزی مؤمنان ایمان خواهیم داشت.
شاد با اشاره به اینکه قرآن کریم بر پیروزی گروه‌های مؤمن و مقاوم بر گروه‌های بزرگ‌تر تأکید دارد، گفت: حادثه عاشورا نمونه روشنی از ایستادگی در برابر دشمن است؛ سیدالشهدا(ع) با وجود آگاهی از سرنوشت خود و یارانش، مسیر حق را ترک نکرد و نشان داد که معیار پیروزی، صرفاً محاسبات مادی و ظاهری نیست.
وی حضور مردم برازجان در اجتماعات اقتدار را نیز مصداق عمل صالح و پایبندی به ارزش‌های دینی دانست و خاطرنشان کرد: حضور مردم در این شرایط آب‌وهوایی و با وجود سختی‌ها، نشان‌دهنده ثبات قدم، بصیرت و وفاداری آنان به انقلاب اسلامی است و این حضور در پیشگاه خداوند ارزشمند خواهد بود.
مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه دشتستان با تأکید بر ضرورت توجه به مفهوم «حیات طیبه» در قرآن، ادامه داد: حیات طیبه، زندگی عزتمندانه و شرافتمندانه‌ای است که در سایه ایمان، عمل صالح و ایستادگی در مسیر حق حاصل می‌شود و ملت ایران باید افق نگاه خود را به این آرمان بلند معطوف کند.

وی با اشاره به تلاش برخی جریان‌ها برای ترویج ادبیات سازش و «صلح شرافتمندانه» بیان کرد: ملت ایران بارها بدعهدی و دشمنی آمریکا را تجربه کرده و امروز نیز پس از اتمام حجت‌های متعدد، چهره واقعی دشمن برای همگان آشکار شده است.
شاد گفت: دشمنان ملت ایران بارها نشان داده‌اند که قابل اعتماد نیستند و ملت ایران با تکیه بر رهنمودهای رهبر معظم انقلاب و حفظ بصیرت، اجازه نخواهد داد جریان‌های سازش‌طلبانه موجب تفرقه و تضعیف جبهه مقاومت شوند.
وی با تأکید بر اینکه امنیت از نعمت‌های الهی است، افزود: امنیت کشور با ایستادگی ملت ایران و فداکاری نیروهای مسلح و شهدای این سرزمین به دست آمده و مردم ایران برای حفظ استقلال، عزت و امنیت خود تا آخرین قطره خون ایستادگی خواهند کرد.
مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه دشتستان با اشاره به وعده‌های الهی درباره آینده مؤمنان و اهل مقاومت خاطرنشان کرد: اگر ملت ایران بر مسیر ایمان، بصیرت، مقاومت و تبعیت از ولایت ثابت‌قدم بماند، وعده‌های الهی محقق خواهد شد و این ایستادگی در تاریخ برای آیندگان به عنوان برگ زرینی از مقاومت ملت ایران ثبت خواهد شد.
شاد در پایان با قدردانی از حضور مردم در اجتماعات اقتدار برازجان گفت: مردم ایران با هدایت رهبر معظم انقلاب و تداوم مسیر مقاومت، عزت و استقلال کشور را حفظ خواهند کرد و آیندگان به ایستادگی و بصیرت این ملت افتخار خواهند کرد.

اضافه کردن نظر
نام

اشتراک گذاری : Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share