سخن مردم: حبیب قاسمی مدیرمسئول هفته نامه مردم جنوب وسخن مردم-علی پیرمرادی، فردی صادق و فروتن بود، این صداقت و صمیمیت او را در لابهلای خاطراتش میتوان بهوضوح مشاهده کرد. او در کتاب خاطراتش با مهربانی از رسانههایی که با آنها همکاری داشته و دوستان رسانهای خود سخن گفته و همچنین از شهیدان و رزمندگانی که با آنها در دوره حیاتش ارتباط داشته، یاد کرده است.
به گزارش سخن مردم: علی پیرمرادی متولد ۲۰ فروردین ۱۳۳۱ در شهر آبادان بود که ۲۸ فروردین ۱۴۰۱ یعنی هشتروز بعد از سالروز تولدش در ۷۰ سالگی به دلیل ایست قلبی درگذشت. وی از همان دوره نوزادی به همراه خانواده خود به روستای زیارت برازجان نقل مکان میکنند.
پیرمرادی از دوره نوجوانی، زمانی که تنها ۱۲ سال داشت، با روزنامهفروشی پا به عرصه مطبوعات گذاشت.
او در ادامه به روزنامهنگاری روی آورد و برای اینکه سواد و اطلاعاتش را کامل کندبه ادامه تحصیل پرداخت.
وی فردی صادق و بیریا بود و ۵۵ سال از عمر خود را صرف خبرنگاری کرد و بدون هیچ چشمداشتی در این زمینه فعالیت کرد، هرچند از بیمهریهایی که به او شد، دلگیر بود؛ اما راه سکوت را انتخاب کرد تا به مرگ لبیک گفت.
اما آنچه زندگی این خبرنگار پیشکسوت را جاودانه میکند، کار بزرگی است که در جوانی انجام داده است. او در مرداد سال ۱۳۵۵، بلیتهای بختآزمایی یا اعانه ملی را در برازجان میفروخته، در این زمان، ۶۵ برگ از این بلیتها باقی میماند، در این میان او برنده دو برگ ۱۰۰ هزار تومانی میشود و به همراه سه نفر دیگر، راهی تهران میشود در قرعهکشی نهایی برنده یک خانه ۴ طبقه در تهران میشود. او خانه را میفروشد و هزینهاش را برای ساخت مدرسه در یکی از محلههای برازجان و لولهکشی آب در روستایشان زیارت صرف میکند.روحش شاد و یادش گرامی باد.
خبرنگاران دیده بان بیدارجامعه هستند
حبیب قاسمی به مناسبت روز خبرنگار این روز را به همه همکارانش در عرصه خبر تبریک گفت و یاد شهیدان عرصه اطلاع را گرامی داشت.
مدیرمسئول هفته نامه مردم جنوب وسخن مردم بیان نمود: رسانهها دیدهبانهای یک جامعه هستند و نقش موثری در تحول اجتماع خواهند داشت.
وی با گرامیداشت ایام شهادت سرور و سالار شهیدان و یاران باوفایش اضافه کرد: حضرت زینب (س) روایتگر واقعه عاشورا بود و چه بسا اگر ایشان نبود، اکنون خبری و اسمی هم از عاشورا نبود.
روز خبرنگار بار دیگر فرا رسید. روزی که یادآور تلاش و ایثار و سخت کوشی خبرنگاران، این دیده بانان همیشه بیدار جامعه است. دیده بانانی که در نزدیکترین خطوط تماس با رویدادها و حوادث در نقش ناظری امین و راستگو و در عین حال شجاع و جان برکف به آگاه سازی مخاطبان و روایت دقیق و درست و منصفانه واقعیت میپردازند.
در کنار خبرنگاران حاضر در صحنه که همواره پیشانی عرصه اطلاع رسانی هستند، خیل گمنامانی نیز هستند که بدون تلاش و کوشش آنان نتیجه زحمات و ایثارخبرنگاران به چشم نمیآید
قلم خبرنگار همواره باید در مسیر حق جویی باشد، عرصه خبر و رسانه یکی از عرصه ها و مشاغل پر مخاطره است که تنها در سایه تبادل اطلاعات و تعامل بین مسئولان و خبرنگاران می توان به نتیجه دست یافت.