سخن مردم: مرتضی قدوسی شهردار برازجان با صدور پیامی هفته قوه قضاییه را به مسئولان و دستاندرکاران این حوزه تبریک گفت.
در پیام شهردار برازجان آمده است؛
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
وَ اِذا حَکَمتُم بَینَ النّاسِ اَن تَحکُموا بِالعَدل.
سورهی نساء، بخشی از آیهی ۵۸؛ "... و چون میان مردم داورى می کنید، به عدالت داورى کنید."
هفته اول تیر ماه، یادآور سالروز فاجعه جانسوز و دردناک شهادت آیت الله شهید بهشتی و ۷۲ تن از یاران گرانقدر انقلاب اسلامی و فرصتی برای تکریم تلاش خادمان قوه قضاییه است.
قوه قضاییه نقش ارزنده ای در پاسداری از آرمانهای انقلاب اسلامی داشته و خواهد داشت، امروزه باید یاد کردن از تلاشگران عرصه قضاء و عدالت گستری نقش این قشر توانمند و زحمتکش را به جهان و جهانیان اعلام کرد.
اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید آیت الله دکتر بهشتی و ۷۲ تن از یاران با وفایش، این روز عزیز و ارزشمند را خدمت مجموعه خدوم و متعهد و دست اندرکاران امر قضاوت در شهرستان دشتستان تبریک عرض نموده و عزت، سربلندی و افتخار بیش از پیش این قشر ارزشمند را از درگاه ایزد منان خواهان و خواستارم.
مرتضی قدوسی
شهردار برازجان