سخن مردمابوالفضل قاسمی | فرمانده سپاه جوادالائمه(ع) شهرستان دشتستان از اجرای ۸۳۴ برنامه در هفته دفاع مقدس خبر داد و گفت: این برنامه‌ها با محوریت تبیین فرهنگ ایثار و مقاومت، گرامیداشت شهدا و تقویت روحیه جهاد و خودباوری در سراسر شهرستان برگزار می‌شود.

به گزارش سخن مردم: سرهنگ پاسدار شهسوار حاجی‌پور، فرمانده سپاه جوادالائمه(ع) شهرستان دشتستان، در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت هفته دفاع مقدس، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس، شهدای امنیت، سلامت، خدمت، مدافع حرم و شهدای جنگ‌های اخیر، اظهار داشت: اقتدار و امنیت امروز کشور مرهون رشادت‌ها، ایثارگری‌ها و مجاهدت‌های رزمندگان دوران دفاع مقدس است.
وی با بیان اینکه جنگ تحمیلی با هدف خاموش کردن انقلاب اسلامی از سوی دشمن آغاز شد، افزود: دفاع مقدس موجب تقویت روحیه انقلابی، وحدت، خودباوری و عزت ملی شد و نسل جوان و مؤمنی را به میدان آورد که توانستند در عرصه‌های مختلف جنگ، نقش‌آفرینی و فرماندهی کنند.

فرمانده سپاه جوادالائمه(ع) دشتستان ادامه داد: دفاع مقدس صحنه بروز غیرت، ایمان، وفاداری و پایبندی ملت ایران به آرمان‌های خود بود و جوانان بسیاری با وجود سن کم، مسئولیت‌های سنگین را در میدان نبرد بر عهده گرفتند که بخشی از آنان به مقام والای شهادت نائل شدند.
حاجی‌پور با اشاره به دستاوردهای دفاع مقدس تصریح کرد: ملت ایران در هشت سال جنگ تحمیلی با وجود حمایت و حضور کشورهای متعدد در جبهه دشمن، ایستادگی کرد و اجازه نداد حتی یک وجب از خاک کشور به دست دشمن بیفتد؛ این دستاورد حاصل ایمان، وحدت، ولایت‌پذیری و رشادت رزمندگان بود.
وی با اشاره به برنامه‌های هفته دفاع مقدس در دشتستان گفت: سپاه جوادالائمه(ع) شهرستان دشتستان در چهل‌وششمین سالگرد هفته دفاع مقدس، ۸۳۴ برنامه را با همکاری حوزه‌ها و پایگاه‌های مقاومت، کانون‌های تخصصی بسیج، یگان‌های نظامی، هیئت رزمندگان اسلام، وابستگان و پیشکسوتان دوران دفاع مقدس برگزار می‌کند که از این تعداد، ۵۰ برنامه شاخص در سطح شهرستان پیش‌بینی شده است.

فرمانده سپاه جوادالائمه(ع) دشتستان، برگزاری رژه خودرویی نیروهای مسلح و بسیج در مرکز شهرستان و بخش‌های تابعه، غبارروبی گلزار شهدای سراسر شهرستان، دیدار با ائمه جمعه، نواختن زنگ ایثار و مقاومت در مدارس و برگزاری برنامه‌های تبیینی را از جمله برنامه‌های هفته دفاع مقدس عنوان کرد.
وی افزود: بزرگداشت روز پرچم، تبیین نقش فرهنگیان و دانش‌آموزان در دوران دفاع مقدس، برگزاری یادواره‌های شهدا در شهرها، بخش‌ها و روستاهای شهرستان، بزرگداشت سردار شهید غلامرضا کرامت به عنوان شهید شاخص استان بوشهر در برازجان و آب‌پخش، حضور رزمندگان دفاع مقدس در نماز جمعه و دیدار با خانواده‌های معظم شهدا از دیگر برنامه‌های این هفته است.
حاجی‌پور، برگزاری برنامه‌های گرامیداشت امام و فرماندهان شهید و شهدای جنگ رمضان، گردهمایی بزرگ خواهران بسیجی، رزمایش گروه‌های جهادی، برنامه‌های جهاد تبیین و بصیرت‌افزایی، پیاده‌روی‌های تاکتیکی، تورهای ایست و بازرسی، توزیع کمک‌های مؤمنانه، مسابقات فرهنگی و ورزشی و محافل انس با قرآن را از دیگر برنامه‌های پیش‌بینی‌شده عنوان کرد.
وی همچنین از برگزاری برنامه‌های مردمی در میادین و نقاط مختلف شهرستان در طول هفته دفاع مقدس خبر داد و گفت: تلاش می‌شود هر شب برنامه‌هایی با محوریت هفته دفاع مقدس در میادین و تجمعات شهرستان برگزار شود.
فرمانده سپاه جوادالائمه(ع) دشتستان در پایان با قدردانی از حضور مردم در برنامه‌های شب‌های اقتدار اظهار داشت: مردم دشتستان در بیش از ۲۰۰ شب، میدان‌ها و خیابان‌ها را خالی نکردند و با همدلی، وحدت و همراهی در کنار نیروهای مسلح و مسئولان شهرستان ایستادند و این حضور و همراهی همچنان ادامه خواهد داشت.

اشتراک گذاری : Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share