طنین جشن پیوند آسمانی در دشتستان؛

سخن مردمابوالفضل قاسمی | هم‌زمان با سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه زهرا (س)، میدان حافظ شهر برازجان شاهد برگزاری اجتماع پرشور مردم ولایت‌مدار شهرستان دشتستان در تجدید بیعت با آرمان‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی بود.

به گزارش سخن مردم: در هفتاد و هشتمین شب از سلسله برنامه‌های فرهنگی در میدان حافظ برازجان، ویژه‌برنامه‌ای به مناسبت روز ازدواج برگزار شد که جلوه‌ای کم‌نظیر از ترویج فرهنگ ازدواج آسان را به نمایش گذاشت.
در این مراسم باشکوه که با حضور پرشور اقشار مختلف مردم برگزار شد، خطبه عقد ۵ زوج جوان در فضایی صمیمی و با رعایت سنت‌های حسنه نبوی جاری شد. این اقدام نمادین با هدف ترویج سبک زندگی اسلامی، تشویق جوانان به ازدواج آسان و تحکیم بنیان خانواده صورت گرفت که با استقبال گرم و تحسین شهروندان دشتستانی همراه شد.
شرکت‌کنندگان در این اجتماع، علاوه بر گرامیداشت پیوند آسمانی حضرت علی (ع) و حضرت زهرا (س)، با سردادن شعارهایی، بار دیگر با آرمان‌های امام راحل (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی تجدید بیعت کرده و بر پایبندی خود به ارزش‌های انقلابی و اسلامی تاکید کردند.

اشتراک گذاری : Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share